tornar a TOTES les novetats i promocions
CASA'T A CAN CABALLÉ I MAS MUXACH
Can Caballé i Mas Muxach son dues cases de colònies especialitzades en festes i celebracions de casaments. Funcionem com a casa de colònies des de fa ja 26 anys i en fa uns 12 que fem celebracions. Mirem en tot moment d' ajustar-nos al vostre pressupost i poder fer la festa de casament tal com vosaltres teniu pensada. Us volem ajudar a fer del vostre casament un cap de setmana diferent, divertit, personal, original i econòmica.

Tenim obert tot l'any i podem fer celebracions qualsevol dia.

Demaneu un pressupost sense cap compromís i servirà per fer-vos una idea general del possible cost de la vostra celebració/festa.

Segons el que vulgueu i com ho vulgueu poden variar els preus i la manera de fer. Per això és important que ens arribar el màxim d'informació possible: dia/es, número aproximat de persones, cerimònia, dinar/sopar, animacions, ornamentació, festa, DJ, barra lliure, disco de tarda o de nit, dormir, menjars especials, etc.

En qualsevol cas us podem fer un casament "a mida".i, si ho voleu, amb la vostra participació. A més, el menjar ens el fem nosaltres i podem estudiar totes les possibilitats.

Telèfons: 972 442 693 – 629 202 066
Correu-e: cancaballe@grn.es